Veneretket

Monelle jo pelkkä moottorivenekyyti on elämys, mutta Eteläinen Saimaa tarjoaa myös upeita käyntikohteita. Useat retkisatamat ja autiosaaret ovat vierailemisen arvoisia paikkoja. Kalliomaalaukset kertovat asutuksesta kaukaiselta ajalta ja jääkauden merkit ovat nähtävissä monin paikoin. 

Päiväretki Saimaan saareen

Monelle jo pelkkä moottorivenekyyti on elämys, mutta Eteläinen Saimaa tarjoaa myös upeita käyntikohteita. Viemme teidät päiväksi saareen ja haemme illalla pois. Tarvitatessa voimme toimia oppaina koko retken ajan. Retkeen voi myös yhdistää esim kalastusta. Mahdollisuus myös vesiurheiluun kuten vesihiihtoon tai donitsiajeluun.  

Yöpyminen Saimaan saaressa

Jos haluatte lähteä pitemmälle retkelle, sekin onnistuu TaigaSaimaan palvelulla. Kauttamme saat tarvittaessa täydellisen retkeilypaketin sisältäen yöpymisvälineet ja jopa telttasaunan.

Geopark kohteet

Saimaa Geopark sai keväällä 2021 Unescon Global Geopark -statuksen, eikä syyttä. Eteläiseltä Saimaalta löytyy paljon mielenkiintoisia kohteita. Kalliomaalaukset kertovat asutuksesta kaukaiselta ajalta ja jääkauden merkit ovat nähtävissä monin paikoin. 

Kalliomaalaus saimaa
Auuringonlasku saimaa

Venetaksi

Venetaksipalvelussa tuntihinta on 90€/+ 10€henkilö. Minimiveloitus 1h. Yhdensuuntaisen kuljetuksen  hintaan lasketaan myös veneen paluumatka Imatran satamaan. 

Veneeseen mahtuu maksimissaan 6henkilöä kapteenin lisäksi. 

TIEDUSTELE